Black Professional Line

Sepse TALENTI nuk duhet të mbetet mbrapa.

Zgjidhje teknike dhe profesionale për kujdesin dhe stilimin e flokëve.

Ngjyrosni, freskoni, rigjeneroni dhe përmirësoni: krijoni kreativitetin tuaj, vendosni veten në stilin dhe
sigurohuni klientëve tuaj me shërbime të jashtëzakonshme, në sajë të linjës së Black Professional për produktet dhe
trajtimet e flokëve.

Ngjyrosje

    ngjyrosje

Formë

    Form

Trajtimi

    Trajtimi

Stilim

    Stilim

Merchandising

    Merchandising