Historia e Gamax fillon në vitin 2002 falë përkushtimit dhe pasionit të familjes së Dello Preitit. që transferoi konceptin inovativ amerikan të Nailbarit në Itali, që do të thotë të ishte një qendër bukurie e votuar në shoqëri, kur i hapëm dy qendrat tona në Romë. Kreativiteti i Loredana së bashku me përcaktimin e Gabriele kanë qenë devijimi për të krijuar një markë vetash të produkteve për rindërtimin dhe kujdesin e thonjve. Që nga fillimi, profesionalizmi dhe cilësia janë parimet që na udhëheqin në punën e përditshme, gjithmonë duke dëgjuar dhe kuptuar kërkesat e tregut. Nga ditët e hershme, ne ruajmë gëzimin dhe simpatinë në marrëdhëniet me klientët tanë, e cila është bërë një tipar dallues i kompanisë sonë.

Sot Gamax përfaqëson, në industrinë kozmetike, kompaninë e parë që importon në Itali një mënyrë të re për të bërë estetikë dhe që vazhdon të ruajë vizionin e saj me origjinalitet. Për më tepër, Gamax është, në veçanti, një markë e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar për produkte të cilësisë së lartë të kujdesit të thonjve dhe për gamën e madhe të ngjyrave në dispozicion. Ne nuk do të ndalemi: dëshira për të bërë sfida të reja na çoi këtu dhe ne jemi të gatshëm të përballojmë ato më të mëdha për të zgjeruar rrjetin tonë tashmë të shpërndarjes, sepse ka vend për të gjithë në familjen e madhe të Gamax!

Dizajni i patëmetë dhe mbajtja perfekte janë tiparet që dallojnë vargjet profesionale të Gamax, me një zgjedhje të nuancave që përshkruajnë në mënyrë të përkryer stilin autentik italian të thonjve.

Linja gjysmë e përhershme e Fast-Delight interpreton në mënyrë të përsosur nevojat e grave bashkëkohore, të përkushtuara dhe të kërkuara në kërkim të zgjidhjeve inovative për t'u kujdesur për veten pa humbur kohë.Ngjyra shumë të pigmentuara, të shkëlqyera dhe afatgjata që aplikohen në një rrahje të qerpikëve: aplikimi në 30 minuta për 3 javë.

Me mbi njëqind nuanca, asnjë klient nuk do të mbetet pa tonalitetin që dëshiron: pigmentuar dhe lëmuar, xhelatGamax dallohen nga personaliteti i gjallë i çdo ngjyre të vetme. Linja bazë është e bashkuar me xhel glitter, perla, metalike dhe neoni.