Rreth Nesh


Gama V ka nje histori te pakten prej 20 vitesh duke sjelle markat me cilesi Europiane ne tregun Shqiptar. Ku bejne pjese Silcare, Black Professional, Palco, Gamax, Paola P etj. Gama kryesisht zoteron nje pjese te madhe te tregut kozmetik ne Shqiperi. Duke oferuar cmimet dhe cilesine me te mire ne treg ne jemi numri #1 dhe preferenca e pare te parukerive dhe estetisteve ne qytetet me te medha ne Shqiperi.

Gama ka nje kompleks dyqanesh ne qytetin e Vlores me gjeresi 800 M2.
GMK – Gama Kozmetik
GMS – Gama Store
GMU – Gama Ushqimor