Marka Silcare ofron një nivel të qëndrueshëm të cilësisë së lartë. Misioni i përcaktuar, vizioni i guximshëm dhe strategjia e guximshme, origjinale. Duke menduar për nevojat dhe pritjet e klientëve tanë, ne kemi krijuar një terren të fortë, bazuar në përpjekje, pasion, përkushtim dhe mirëkuptim. Për shkak të kësaj, ne kemi fituar besimin e shumë partnerëve.

Ishte fantazi me thonjtë që çuan në themelimin e kompanisë Silcare në vitin 2004. Qysh nga fillimi kemi synuar të krijojmë kozmetikë profesionalë me cilësi të mirë. Sot, ne jemi prodhuesi më i madh në Evropë i xhel UV, produkte për thonjtë. Ne gjithashtu do të kujdesemi profesionalisht për lëkurën në duart dhe trupin tuaj. Ne kemi një ekip punonjësish me përvojë, duke përdorur teknologjinë më të fundit.

Për shkak të kualitetit të lartë, estetikës dhe atraktivitetit, produktet tona gëzojnë njohje nga Konsumatorët tanë. Ne gjithashtu ne ofrojme veglat e nevojshme per trajtimin e manikyreve dhe pedikyreve, si dhe zgjidhje te destinuara per kompanite (OEM / ODM).

Zgjedhja e kozmetikës është një moment i këndshëm dhe relaksues për çdo grua. Sidomos për klientët tanë ne jemi kujdesur për pamjen moderne të dyqaneve Silcare Brand dhe dyqaneve të ekskluzivitetit, që u sigurojnë atyre ndriçim të përshtatshëm, mobilje me cilësi të mirë, dekorime dhe staf profesional. Ne jemi të pranishëm në: Gorzów Wielkopolski, Zielona Góra, Szczecin, Poznań, Kalisz, Warszawa dhe Kraków. Ne synojmë të hapim dyqanet tona në qytete të tjera në Poloni.

Ne ofrojmë produkte për duart, trupin dhe kujdesin e flokëve, si dhe mjetet dhe pajisjet e nevojshme për manikyr dhe pedikyr. Pothuajse çdo ditë ne e rrisim ofertën tonë. Produktet, që nuk i keni gjetur në ofertën tonë sot - do të gjeni nesër ...

Silcare - prodhuesi polak në një treg ndërkombëtar për më shumë se 12 vjet.

- BIZNESI -

SHIKO ÇFARË NE JEMI TE SPECIALIZUAR

 • Etiketimi privat (OEM / ODM)
 • Printim jastëk dhe printim ne ekran
 • Printim etiketash me fletë metalike (teknikë printimi flexo)
 • Shitjen e produkteve në paketime kolektive për operacione të mëtejshme
 • Bashkëpunimi në krijimin e markës së vet

  Ne jemi te specializuar ne prodhimin e:

 • Kozmetikes në bazë të polimereve të lehta
 • Kremra të trupit në bazë të emulsioneve të ujit / vajit
 • Smalt të thonjve në bazë të nitrocelulozës
 • Pastrues dhe dezinfektues
 • Kozmetikë për kujdesin e trupit Quin
 • Kozmetikë për kujdesin e duarve Quin
 • Kozmetikë për kujdesin e këmbëve Nappa
 • kujdes flokët Quin
 • Zhvillimin e zinxhirit të dyqaneve franceze të Silcare
 • Kërkesat në lidhje me bashkimin zinxhir ekskluzivitet
 • Përfitimet që vijnë nga bashkëpunimi ekskluzivitet
 • Rregullat e bashkëpunimit ekskluzivitet
 • Organizimi i trajnimit kozmetik dhe seminareve
 • Organizimi i kurseve për instruktorët
 • Organizimi i leksioneve falas për shkollat e kozmetikës
 • Ndërtimin dhe zhvillimin e zinxhirit të Salons Patronazhit të Silcare
 • Pjesëmarrja e Silcare në ngjarjet e tregtisë së drejtë
 • Pjesëmarrja e Silcare në ngjarje të veçanta
 • Ngjarjet e planifikuara tregtare
 • Foto-relacion, foto-galeri